SAMMENSÆT DIN EGEN MENU

Lav selv din menu ved at mixe mellem retterne herunder.
 
Forretter : 
 
Butterdejsskal med høns i asparges
45;-                                              
   
Dampet torsk med rejer, dressing, flutes og smør
55;-
   
Kyllingesalat med bacon, ananas, karrydressing, flutes og smør
49;-
 
 
Fisketallerken med 2 slags fisk, rejer, dressing, flutes og smør
69;-
 
 
     
Hovedretter :     
     
Flæskesteg med sprød svær, hvide kartofler, rødkål, surt, franske kartofler og skysauce
100;-
   
Gl.dags oksesteg med gulerødder, bønner, hvide kartofler, waldorfsalat, sødt, surt og sauce
110;-
   
Svinekam stegt som vildt med gulerødder, bønner, hvide kartofler, waldorfsalat, sødt, surt og sauce
105;-
   
Marineret svinekam med små ovnkartofler, selleri/gulerodssalat med krydderurter og rød kryddersauce
105;-
 
 
 
     
Desserter :    
     
Hjemmelavet vanilleis med jordbærsauce
55;-
   
Brownies med hjemmelavet vanilleis   
62;-
   
Hjemmelavet daimis
49;-
   
Romfromage eller fløderand med kirsebærsauce 
49;-
   
CAFE' TANNISBUGT | STADION ALLE' 7, 9881 BINDSLEV  | Tlf.: 98 93 89 81 | info@cafetannisbugt.dk